Sokken maken de man

Je kent het gezegde wel: de kleren maken de man. En daar horen natuurlijk ook sokken bij. Met het aanbod sokken van Burlington kun jij iedere outfit matchen met een stel sokken die jou dé man maken, zelfs bij je sportkleren!

Let op de details
Als een man met stijl ben jij natuurlijk iemand die op alle details let. Je horloge zit strak om je pols, je schoenen zijn netjes gepoetst en.. je sokken passen bij je outfit. Of je nou een net pak aan hebt of casual gaat, de geruite sokken van Burlington passen bij elke outfit. De grijze of rode geruite Burlington-sokken zijn zeer geschikt voor een casual outfit met jeans en een blouse. Daarentegen passen de donkerblauwe of zwarte weer een stuk beter bij een net pak met een stropdas. Vermijdt witte sokken en ga voor Burlington met een net kleurtje en tartan ruitje.

Burlington sokken voor het sporten
De sokken van Burlington zijn niet alleen bedoelt voor feestjes, evenementen of gewoon voor tijdens je werkdag. Ook tijdens het sporten kun je gebruik maken van onze sokken: het is zelfs aan te raden. Sokken kunnen helpen met het voorkomen van vele blessures. Als je graag wandelt en de bergen ingaat, zijn Burlington-sokken echt een uitkomst in het voorkomen van blaren. Ook tijdens het spelen van sporten als voetbal, tennis, hockey of basketbal is het dragen van Burlington-sokken goed aan je besteed. Zelfs als je alleen maar in de sportschool te vinden bent, met sokken van Burlington heb je minder kans op blaren, jeuk of andere irritaties. Zo lever je ook beter prestaties.

Moe van sokken
Komt het bij jou wel eens voor dat je moe en naar wordt van het dragen van sokken? Dit kan zijn omdat de sokken die jij koopt te warm zitten en daardoor wordt je sloom en voel je je duf. Dit gevoel kun je voorkomen met de sokken van Burlington. Deze sokken zijn gemaakt van een ademende stof waardoor jouw voeten constant op de perfecte temperatuur zullen blijven en ze niet oververhit raken. Kun jij gewoon weer lekker sokken aan in je schoenen!