Sneakersokken van Burlington

Het is de nachtmerrie van elke sneakerdrager. Of op zijn zachtst gezegd: een enorm punt van irritatie. Afzakkende sneakersokken. Niets is zo vervelend om midden op straat je sokken op te moeten hijsen omdat ze tot halverwege je voetzolen zijn verdwenen. Om vervolgens na vijf minuten op te moeten merken dat ze weer niet op hun plaats zitten. Burlington heeft de oplossing voor iedereen die worstelt met dit probleem.

Siliconen hak
De Burlington Everyday Sneaker is een sok die op de hak voorzien is van siliconen. Hierdoor blijft de sok een stuk beter zitten. Je hoeft dus niet meer bang te zijn dat je sokken diep in je gympen verdwijnen. Bovendien is ook de rest van de sok zo gemaakt, dat hij stevig om je voet heen zit. Dit komt doordat er gedeeltelijk elastiek aan is toegevoegd. Tot slot zit de sok ook nog eens extra hoog op de wreef. Hierdoor irriteert je sneaker ook niet op de huid aan de bovenkant van je voet. Dus geen rode en jeukende plekken op je wreven. Voor de dames is de Burlington Everyday Sneaker ook in combinatie met espadrilles erg geschikt. Ook is het de oplossing voor heren die hun nette schoenen graag zonder sok dragen. Je kunt er zeker van zijn dat vervelende randjes die net boven je schoen uitkomen, verleden tijd zijn.

Subtiele ruit
Burlington zou Burlington natuurlijk niet zijn als ze deze sok niet hadden voorzien van hun originele logo. Het Burlington Argyle motief vind je subtiel terug in de sok. Bovendien hebben de sneakersokken een kleine ruit op zowel de bovenkant van de sok, als op de elastieken rand. De sokken zijn zowel voor dames als heren verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo kun je dus de sok kiezen die het best bij jouw schoeisel past. De sokken worden per set van twee verkocht.