Dames, laat je sokken zien!

Misschien weet je het nog wel van vroeger. Die witte sokjes met kanten randjes die je om moest slaan. In combinatie met je glimmende roze sandaaltjes voelde je je een echte prinses. Tot een aantal jaar geleden keken de meesten hier met afschuw op terug. Je sokken stopte je het liefst zo diep mogelijk weg. De laatste tijd is dit echter enorm veranderd. De sok als mode-item heeft zijn comeback gemaakt. Niet voor niets zie je steeds meer vrouwen van allerlei leeftijden (opvallende) sokken in hun schoenen dragen. Wil je aan deze trend meedoen? Dan heeft Burlington het geschikte assortiment voor je.

Sokken in je pumps
Na de zomer is het altijd weer ontzettend jammer om je pumps en open schoenen weer in de kast te moeten zetten. Gelukkig heeft de sokkentrend een bijkomend voordeel. Door je sokken in bijvoorbeeld je pumps te dragen, kun je er nog een paar weekjes langer op lopen. Behalve dat staat het ontzettend origineel. Niet alleen heeft Burlington de sok met het geruite design, er zijn nog veel meer mogelijkheden. Bijvoorbeeld hun lichtblauwe sokken met wolkjes en roze hartjes. Samen met je pumps of sandaaltjes creëert dit een schattige look. Een andere optie is de Burlington Culture sok. Deze doet wat denken aan de ontwerpen die je in de winkels van Desigual vindt.

Winters
En is de zomer dan echt definitief voorbij? Geen zorgen! Dan stappen we gewoon over op de sneakers en de laarsjes. Ook hier kun je elke sok mee combineren. Denk er natuurlijk wel aan dat je het geheel niet al te bont maakt. Probeer niet al te opvallende schoenen te dragen. Je wilt het effect van de sok immers niet verliezen! En wist je dat je zelfs voor een ijskristallenprint kunt kiezen? Wat past er nou beter bij de winter dan dat? Kijk eens rond op internet en ontdek hoeveel leuke sokken er bestaan om met iedere outfit te combineren.