Burlington’s oplossing tegen sokken met naden

Irriteer jij je ook altijd aan die puntjes in je sokken en wil je daar graag vanaf? Burlington heeft voor jou de oplossing gevonden. Geen irritante puntjes meer bij je tenen of rare naden: Burlington biedt je nu de naadloze sok.

Naadloze Burlington-sokken
De sokken van Burlington bieden de perfecte oplossing als jij die naden bij je tenen altijd zo vervelend vindt. Naadloze sokken. De Burlington-sokken worden uit één stuk geweven en hebben daardoor een allemaal een pasvorm. Zonder die vervelende naden. Elke sok wordt op een andere manier in elkaar gezet. Bij sokken die in massaproductie gemaakt worden is het belangrijk dat het productieproces zo goedkoop mogelijk is. De naden van de sokken worden aan elkaar gelast en hierdoor is de naad erg voelbaar. Mensen kunnen hier veel last van krijgen en irritaties zoals blaren of wondjes oplopen.

Handgekettelde sokken
Sokken die geen naden hebben over de tenen worden ook wel handgekettelde sokken genoemd. De naden worden hier niet aan elkaar gelast. In plaats daarvan worden bij deze sokken de stukjes stof aan het einde van de sok handmatigd aan de teen bevestigd. Deze sokken zijn zo voorzien van een onvoelbare naad en die irriteert ook niet. Hier gaat veel handwerk, aandacht en zorg inzitten.

Voor wie is de handgekettelde sok?
Er zijn veel mensen die baat hebben bij naadloze sokken. Mensen die diabetes hebben bijvoorbeeld, hebben veel aan een naadloze sok, omdat zij wondjes of irritaties aan de voeten moeten voorkomen. Ook hooggevoelige kinderen of volwassenen grijpen al snel naar de naadloze sokken. Gevoelige voeten voelen ieder naadje of draadje, wat natuurlijk erg onplezierig is. Daarnaast kan iedereen die zijn sokken liever niet wilt voelen zitten, sokken zonder naden aanschaffen. Burlington heeft hierop ingespeeld en gezorgd voor naadloze sokken die niet alleen goed zitten, maar er ook nog eens leuk uitzien.