Burlington-sokken in schoenen

Je loopt de winkeletalage voorbij en ziet een mooi stel, zwarte, nette schoenen staan. Die wil je natuurlijk wel even passen, nette schoenen zijn altijd handig om te hebben. Helaas heb je net niet de juiste sokken aan die dag, dus moet je ze laten staan. Met de sokken van Burlington hoef je nooit schoenen te laten staan.

Gevormde sokken
De Burlington-sokken zijn zo gemaakt dat de pasvorm van de voet in de sok blijft zitten. Dit komt omdat de sokken van Burlington naadloos zijn, daardoor bestaan de sokken uit één stuk. Geen naden, geen vervelende randen die irriteren tijdens het passen van nieuwe schoenen. Gewoon een fijnzittende sok. De buitenlaag van de Burlington-sokken zijn gemaakt uit 75% katoen en 25% polyamide, waardoor ze heerlijk zitten en je geen irritaties krijgt van deze sokken, zoals andere dat wel kunnen doen. De sokken van Burlington zijn van hoge kwaliteit en zijn er voor gemaakt om allerlei soorten irritaties te voorkomen. Jouw voeten zullen blij zijn met Burlington-sokken!

Op z’n Schots
De Burlington-sokken verzekeren jou van een perfecte fit en voorkomen niet alleen dat jouw voeten te warm of te koud worden of jeuk krijgen, maar ze zijn ook nog eens te verkrijgen leuke printjes. Ja, je kunt natuurlijk ook gewoon gaan voor een effen kleurtje, maar omdat de Burlington-sokken uit Schotland komen, hebben veel sokken ook een leuk Schots ruitje. Daarnaast zijn er nog een aantal verschillende printjes verkrijgbaar zoals een streepje of visgraatpatroontje. Deze sokken gaan door de hoge kwaliteit erg lang mee en daardoor hoef jij niet ieder half jaar terug naar de winkel, Burlington gaat jaren mee! En ze zorgen er ook nog eens voor dat jij goed voor de dag kan komen op feestjes of zakelijke vergaderingen. Voor elke gelegenheid is er een Burlington-sok.