Burlington-sokken voor dames

Niet alleen mannen kunnen profiteren van de fijne Burlington-sokken, de sokken van Burlington zijn ook verkrijgbaar voor vrouwen. Deze sokken zijn van dezelfde goede kwaliteit als die voor mannen, maar gewoon nét iets leuker en vrolijker.

De Burlington printjes
De sokken van Burlington voor mannen zijn vaak al voorzien van een leuk geruit printje, maar vrouwen hebben nog meer keuze. Zo zijn de vrouwensokken niet alleen te verkrijgen met een geruit Schotse print, maar ook met hartjes, wolkjes, streepjes en zelfs hele sokken vol met allerlei gave patronen en puzzelstukjes. Daarnaast zijn de geruite sokken ook nog eens te koop in allerlei kleuren van zwart tot blauw en van roze tot groen.

Enkelsokken en lange sokken
Burlington verkoopt voor mannen én vrouwen niet alleen lange sokken, maar ook enkelsokken. Deze zijn heerlijk om in de zomer te dragen, worden je voeten niet zo warm! Voor vrouwen is er nog een extra stel sokken: Camouflage Invisible. Deze sok is net een enkelsokje, maar dan nog lager zodat jij gewoon je flats of sneakers aan kunt, zonder dat iemand ziet dat je sokjes aanhebt. De Burlington Camouflage is een stijlvolle footie en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen. De Invisible footie is verkrijgbaar in zwart en wit, maar ook in kleurrijke patroontjes die zorgen dat jouw voeten de show stelen zodra je je schoenen uitdoet.

Mooi design en mooie fit
De sokken van Burlington zijn gemaakt van polyamide en katoen en het voelt bijna aan alsof je helemaal geen sokken aanhebt. Ze zijn super zacht en je loopt bijna op wolkjes als je de sokken van Burlington aanhebt. Deze sokken zijn heerlijk om aan te doen naar je werk of een feestje, maar ook om lekker mee op de bank te kruipen op een vrijdagavond met een grote bak popcorn.