Burlington-sokken in bed

Ben jij ook zo’n koukleum en krijg je je voeten in de winter maar niet warm? Is een dubbel dekbed zelfs niet genoeg om jouw voeten op te warmen? Met de sokken van Burlington ben je verzekerd van warme voeten en kun je zonder te klappertanden in slaap vallen.

Hoge kwaliteit
Door de hoge kwaliteit van de Burlington-sokken zijn deze sokken perfect voor koude voeten, maar ook voor de mensen onder ons die gauw last krijgen van zweetvoeten. De sokken van Burlington zijn namelijk gemaakt van een ademende stof, waardoor je dus niet snel gaat zweten en je weer lekker rondloopt in je schoenen. Tegelijkertijd houden deze sokken jouw voeten op de perfecte temperatuur en kun je als koukleum dus genieten van een stel heerlijke warme voetjes. De sokken van Burlington zijn zelfs zo isolerend dat je ze midden in de winter aankunt. Zelfs dan vriezen je tenen er niet af!

Wollen sokken
Burlington maakt sokken voor elk seizoen. De wintersokken van Burlington worden gemaakt van wol, zodat zelfs op de koudste dagen jouw voeten warm blijven in je schoenen. In de zomer kun je overstappen naar sokken van katoen die ademen maar op een koude zomerdag toch je voeten beschermen tegen de kou.

Een hippe slaapoutfit
Niet alleen zorgen de sokken van Burlington ervoor dat jouw voeten ’s nachts warm blijven en je daardoor een goede nacht slaap hebt, door de verschillende printjes zien ze er ook nog eens zeer leuk uit. Met de leuke printjes van de Burlington-sokken heb je geheid een hippe slaapoutfit. Ook zijn ze daarnaast lekker zacht en schuren ze niet, waardoor deze sokken ook goed te dragen zijn in bed. De meeste sites sturen de Burlington-sokken in één dag op, dus lig niet te lang in bed met die koude voeten en schaf nu nog een stel sokken van Burlington aan!