Breng wat kleur op kantoor!

Je weet als man maar al te goed hoe lastig het kan zijn om de juiste sok te vinden bij je pak. Je bent al gauw geneigd om terug te vallen op de traditionele regels. Een sok die een tintje donkerder is dan je pak. Maar is dat niet een beetje saai? Je wilt immers je levendige persoonlijkheid een beetje terug laten komen in je manier van kleden. En tegenwoordig kan dat toch ook allemaal? Of gaan die blauwe sokken met gele stippen nou net weer een beetje te ver? Bij Burlington vind je sokken waarmee je alle kanten op kunt. Net even iets anders, maar zonder dat je je er ongemakkelijk bij voelt.

Opvallen op een positieve manier
Als je kiest voor Burlington, kies je voor een nette sok die toch dat beetje extra biedt. Niet alleen kun je kiezen voor de traditionele ruit, ook de gestreepte variant wordt tegenwoordig veel gedragen. De combinatie van veelal grijs en zwart met andere kleuren zoals blauw geven je sok een wat speelser karakter. Natuurlijk kun je ook kiezen voor effen kleuren. Rood, groen, blauw. Je valt gegarandeerd op een positieve manier op. De formele kleding die je verplicht draagt wordt direct een stuk minder saai. Stel je eens voor dat iedereen op kantoor dit zou doen!

Sokken die gezien mogen worden
Burlington behoedt je voor eventuele blunders op sokkengebied. Niet alleen door middel van de mooie prints, maar ook de kwaliteit van het materiaal. Door de pasvorm sluiten de sokken ook mooi aan. Op deze manier straal je je smaakvolle en unieke smaak uit.
Denk er natuurlijk wel aan dat je je sokken met niet al te opvallende schoenen combineert. Neem eens een kijkje in het ruime assortiment van Burlington. Ontdek welke mogelijkheden er bestaan om dat beetje extra aan jouw outfit toe te voegen.